Les festes de Nadal són dies de trobades familiars, sobretaules infinites, la il·lusió de la canalla, bones intencions i desitjos per a l’any que comença. es moment per reflexionar, i agrair el que tenim al nostre voltant.

Són moltes les activitats que podem fer abans de la nit de Nadal, i avui caminant pel passeig de Santantoni, me parat a contemplar un pescador situat a l’espigó, totalment sol i connectat amb la naturalesa.

Pels que no heu tingut la oportunitat de provar-ho, puc dir que anar a pescar a la platja de Santantoni, us permetrà entrar en contacte amb la naturalesa, respirar aire pur i fresc, pendre un mica el sol o mullar-te amb la pluja. Tot això et farà sentir bé y t’ajudarà a desconnectar de la rutina de la ciutat.

No només t’allibera de l’estrès, sinó que és una activitat recreativa per excel·lència. Quan vas a pescar, deixes enrere els problemes de la oficina, la casa o altres situacions complicades. Anar a pescar et pot donar la tranquil·litat extra que necessites per fugir dels teus problemes. A més, anar de pesca et pot donar aquell plus d’ànim que necessites i t’ajudarà a recordar que pots superar qualsevol obstacle que set presenti en el futur.

Contemplant aquest pescadora l’espigó de Santantoni m’han sorgit preguntes com: Quines són les coses importants a la vida ? que et fa feliç? Has perdut el nord ? n’estic segur que pescar en un entorn privilegiat com el del nostre poble t’ajudarà, entre altres coses, a reflexionar sobre la vida i aquelles coses que realment valen la pena.

Si vols visualitzar escenes tan màgiques com la que he vicut avui, no t’ho pensis i vine a experimentar els moments únics que t’ofereix el poble de Santantoni i valorar el que tenim al nostre voltant per tal de començar un nou any amb noves il·lusions i motivacions.

25 de setembre de 2017  Φ  Espigó Costa Brava