Qualsevol pot constatar que el mar pot desvetllar en qui el contempla sensacions molt intenses. Una atracció que penetra els sentits de forma silenciosa, però impactant. La seva bellesa ens sedueix sobretot en dies de temporal, on el mar ens mostra la seva fúria

El passeig de Santantoni és un lloc ideal per visualitzar aquest espectacle excepcional:  les onades deixant anar bombolles d’escuma que esclaten, esquitxant polsim de sal, en una mena de boira màgica. A més, podrem percebre l’olor autèntic del mar, allò que juntament amb el seu moviment continu, s’identifica instantàniament.

A més, per les persones que saben escoltar, si contemplem el mar en silenci, podem captar el seu llenguatge, com canta amb to fosc i empipat. Un espectacle assegurat que de ben segur no et deixarà indiferent.

Els dies de temporal, la natura ens recorda qui mana, oferint-nos unes imatges en directe increïbles. Si encara no ho has vist, a què esperes? Vine a contemplar els temporals a Santantoni i a gaudir del millor passeig de la Costa Brava.

 

5 de Març de 2013  Φ  Espigó Costa Brava