Cada ciutat té un capvespre i una posta de sol especial que, gràcies a les seves característiques i entorn propis, fan d’ella una cosa única. Pot ser el que el fet de viure a Sant Antoni em faci dir les següents paraules, però estic convençut que la posta de sol d’hivern a la badia de Sant Antoni és un espectacle de somni, que avui tenim el privilegi de gaudir desde Torre Valentina.

Mirar el paisatge quotidià des de la distància obligada, redibuixar els elements de sempre per cercar-hi noves formes, notar una absència per saber que aquella presència és cada cop més important. Veniu a veure la posta de sol en uns dels molts racons màgics del nostre poble, no us deixarà indiferent.

Josep Pla, el mestre, la descriu així:

“La terra quedava flotant en un baf de color de mel, transparent, ros daurat. El sol entrava en el mar enmig d’una magnificència sobirana. El cel i les aigües s’afinaven, entraven en la pal·lidesa, lleugerament blavissa, del desmai, naufragaven en el crepuscle amb la deliqüescència que s’anava, a cada moment, aprimant.”