Com més gran em faig, més m’emocionen els paisatges. És per això que avui he dexidit anar a passejar al passeig de la platja de Sant Antoni. Aquest cop, he anat en direcció Torre Valentina per accedir finalment al inici del camí de ronda de Santantoni.

Realment, em sento molt afortunat de viure en un poble tan tranquil i lluny de l’estrès diari de les grans ciutats. Quanta gent donaria el que fos per anar a passejar una estona davant del mar? N’estic segur que tots respondriem que molta gent voldria anar-hi. Però, i els que som de Santantoni, realment a l’hivern valorem l’entorn tan privilegiat en el que vivim i quins beneficis ens aporta en la nostre vida quotidiana?

Es per això que va a vegades va molt bé sortir a caminar o a correr sols per tal de ordenar els nostres pensaments, i quin millor lloc que el cami de rond de Santantoni. Un entorn magnífic per desconectar i el mateix temps visualitzar el magnífic estat de les nostres cales i el seu encant.

Sempre he pensat que els llocs on hem viscut intensament els seguirem duent sempre amb nosaltres, i el poble de Santantoni esta ple de motius que ens faran viure experiencies i sensacions úniques.

Per acabar, com deia Sandy Gingras:

“En el mar la vida es diferente. No está hecha de horas, sino de momentos. Se vive según las corrientes, las mareas, siguiendo el sol.”